Окупанти звинувачують Україну в смерті американського журналіста

275919197_134527159096358_8706205987045382574_n

 

Пропаганда рф поширює фейк, що вбитий окупантами американський журналіст Брент Рено нібито був співробітником американської розвідки з досвідом участі в операціях в Іраку та Афганістані, а вбили його українські нацисти (слухайте, або труси, або хрестик. “Американська розвідка допомагає українським нацистам” і в той же час “нацисти вбивають американського розвідника”).
🔺Фейк спростував радник голови ОП Сергій Лещенко, який наголосив, що, знищивши американського журналіста, російська пропаганда ставить під сумнів статус Рено як американського журналіста, аби зменшити факт трагедії та вчергове оббрехати Україну.
🔺Насправді журналіст видання The Times працював над проектом TIME Studios про глобальні кризи біженців. Він приїхав на околицю міста Ірпінь, щоб зняти репортажі про евакуацію населення з міста та сфотографувати наслідки російських обстрілів.
🔺Незважаючи на підтверджені обставини обстрілу журналістів, рф знову зомбує своїх громадян. Цей випадок яскраво демонструє, що рф робить все, щоб не допустити фіксації журналістами військових злочинів проти українського населення.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа