Окупанти зосереджують війська для оточення наших військ в районі Щастя

Незважаючи на перемир”я, бойовики здійснюють серйозну передислокацію і накопичення сил в районі м.Щастя, конкретно – біля села Старий Айдар, яке знаходиться від міста на відстані 17 км по об”їздній і 5 км по прямій.

Тепер НВФ, для того, щоб завдати удару по Щастю, не треба
долати річку С.Донець, яка була природною перешкодою на шляху просування бойовиків.Тепер вони здатні дійти до міста Щастя суходолом і загнати угрупування українських військ в котел, вдаривши на с.Бахмутівку , таким чином відрізавши від основним сил
підрозділи, які дислокуються навколо міста. Наразі,бойовики перекидають туди важку техніку – не тільки ствольну артилерію, але й САУ і танки. НВФ користуються перемир”ям, т.зв. ” режимом тиші”, створюють свій укріпрайон в небезпечній близькості від м.Щастя та українських блокпостів.

Про ситуацію навколо с.Старий Айдар аналітичний відділ ГІ ” Права Справа” повідомляв керівництво АТО ще в жовтні місяці.

Аналогічна ситуація з 31-й блокпостом , навколо якого бойовики
проводять фортифікаційні роботи та перекидають важку техніку і живу силу.Чи не готують йому долю 32-го? І чи “мирна” картинка для телебачення, яка так потрібна Порошенку, не перетвориться на трагедію і нові втрати для України

Дмитро Снєгирьов
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа