Окупанти перекидають свої основні сили в Алчевськ, Стаханов та Донецьк

Цілком імовірно, що бойовики ось-ось дадуть спокій багатостраждальному обласному центру Луганщини та сконцентрують свої основні сили на “захист” Алчевська, Стаханова та Донецька.

– У Луганську збройних ЛНР-івців стало помітно менше.

Сьогодні вранці, в самому Луганську, чисельність збройних “повстанців” значно скоротилася, порівняно з тим що було в цей же час вчора і позавчора. Якщо дивитися на основні позиції бойовиків, то неозброєним оком видно, що вони охороняються вже значно меншою кількістю “ополченців”. (Можливо вони сховалися?).

Розвідкою відзначається скупчення бойовиків, які раніше були задіяні в Луганську, в районі п. Михайлівка (неподалік від м. Алчевськ).

– У Луганськ сьогодні не заїжджали нові партії “бородатих росіян”.

Сьогодні опівночі, з боку Росії, через Суходільськ (Краснодонським р-н) по вулиці Мамая, проїхало 4 установки ГРАД і 2 УРАЛи (навантажені “олівцями” для Градів), потім у 2:00 проїхало 11 напівпричепів вантажних машин невстановленої марки (вантаж : люди або боєприпаси не ясно). Рухалися як зазвичай, зі швидкістю близько 50 км \ год, з вимкненими фарами і без габаритів, тільки сигаретки у водив іскрилися. Проїхавши вул. Мамая, Гради і Урали повернули під Краснодонським мостом, на Луганськ, але в саме місто так і не в’їхали (за попередньою інф., Зупинилися в п. Новоганнівка і звідти атакували позиції ВСУ в р-ні “Аеропорту Луганськ”), 11 невпізнаних вантажівок , через селище Краснодон попрямували в Алчевськ і Донецьк.

До того ж, за відомостями з різних джерел стає зрозуміло, що батальйони “Донбас”, “Черкаси”, “Айдар” і рота “Київ-2” активно нарощують сили і закріплюють свої позиції навколо Луганська.

Всі ці факти вказують на те, що наближатися звільнення міста, хоча ми повинні усвідомлювати – повернути мирне і безпечне життя в Луганськ, ще довго не вдасться, бо навіть після підняття в центрі міста синьо-жовтого прапора, багато терористів, замаскованих під мирних громадян залишаться і будуть здійснювати теракти і диверсії.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа