“Океан Ельзи” підкорює Крим та засипає своїх фанатів пелюстками троянд

Днями відбулася  довгоочікувана подія: в Сімферополь приїхав гурт “Океан Ельзи”. Концерт відбувся в рамках всеукраїнського туру в підтримку альбому «Земля». Справді довгоочікувана , бо востаннє гурт виступав в Сімферополі три роки тому.

«Земля» є восьмою студійною платівкою музикантів, над якою вони  працювали разом з британським саунд-продюсером, володарем трьох нагород Grammy Кеном Нельсоном. Запис відбувався у Бельгії. Особливинкою було й  те, що разом  з групою участь брав один з кращих балканських гітаристів Владімір Опсеніца.

Але повернімося до Сімферополя.

Ще за декілька годин до початку концерту прихильники  гурту почали збиратися біля входу на стадіон. Не дивлячись на те, що концерт почався на годину пізніше настрої людей від того аж ніяк не зіпсувалися, а навпаки атмосфера наповнювалася позитивною енергетикою.

На початку концерту Святослав Вакарчук вибачився за запізнення і пояснив , що хотіли дочекатися поки всі зайдуть.

Стадіон «Локомотив», де проходив концерт, був заповнений повністю, за приблизними підрахунками кількість щасливчиків складає 10 тисяч осіб. І це не тільки мешканці Сімферополя, люди приїзджали з Севастополя, Євпаторії, Джанкою, Сакського району та інших куточків Криму аби тільки побачити Океан Ельзи та насолодитися концертом , отримуючи шалену кількість емоції.

Слід відзначити, що прихильники Океан Ельзи ретельно готувалися до концерту, згуртувавшись в соціальних мережах вирішили організувати флешмоби під час виступу гурту. І дійсно кольорові паперові сердечка, на яких зображені з одного боку прапор України, а з іншого на червоному тлі напис «Дякую» ,також були і хлопавки, конфетті повітряні кульки, квіти – все це робило виступ неповторним та ефектним. Сердечка підіймали під час виконання пісень «Обійми», « З нею».

Оцінивши ці флешмоби лідер гурту вирішив подякувати шанувальникам  своїм флешмобом – для цього він попросив всіх присутніх зберігати тишу під час виконання пісні “Коли навколо ні душі”. Чесно кажучи це надзвичайно важко мовчати під час виконання пісень гурту, бо емоції переповнюють, від захоплення хочеться підспівувати та  кричати. Але варто сказати прихильники впоралися з цією задачею, стадіон засвітився від екранів телефонів та запальничок. Впродовж всього виступу фанати підспівували, кричали, розмахували прапорами України. Один з прапорів Святославу передали прихильники, одягнувши його на плечі лідер гурту виконав пісню, після чого сумлінно віддав прапор володарю. Також під час виконання пісень Вакарчук, після того як йому дарували квіти, у відповідь осипав прихильників пелюстками троянд.

«Ваш південний темперамент не дає вам спокою. Давайте пострибаймо» – відмітив Святослав Вакарчук. І стадіон стрибав, бо атмосфера була відповідною, пісні драйвовими – музиканти попрацювали на совість.

Гурт виконав пісні з нового альбому: “З нею”, “Джульєтта”, “Рандеву”, “На небi”, “Стрiляй”, “Коли навколо ні душі”, “Незалежність”, “Бодегiта”, “Стiна”, “Обійми”, а також хіти з інших альбомів: “Susy”, “Ти собi сама”, “Майже весна”, “Бiльше для нас”, “Kiшка”, “Фiалки”, “Друг”, “Вiдчуваю”, “Вище неба”, “Холодно”, “Той день”, “Там де нас нема”, “Я так хочу до тебе”, “911″ . Через що стадіон вибухав оплесками, вигуками вдячності до музикантів. Приємно вразили як гурт викладаючись на сцені впродовж 2,5 годин виступу так і прихильники, які що було сили підспівували. Лідер гурту просто шаленів, дурів, стрибаючи по сцені, залазив на колонки.  Святослав  своєю неймовірною енергетикою заводив фанатів.

Присутні ніяк не хотіли відпускати музикантів зі сцени, хоча ті тричі йшли за лаштунки, але прихильники наполегливо викликали гурт  своїми криками, вигуками та тупотінням , наполегливість дала свої результати, музиканти виходили – тричі виконуючі  пісні на біс.

Але коли вже гурт дійсно пішов зі сцени,попрощавшись зі всіма хто прийшов на концерт, народ ще довго не хотів розходитися. В кожному була надія, що музиканти вийдуть і заспівають ще. Концерт завершився, а люди покидаючи стадіон озиралися в бік сцени….а раптом…. ні. В повітрі трималися драйвові настрої, люди йшли наспівуючи пісні.

Ще досі прихильники,фанати діляться своїми враженнями,емоціями в соціальних мережах, мріючи приходити на концерти знову і знову.

Гурту вдалося зробити здавалося неможливе, завдяки своїй творчості вони згуртували, запалили всіх навколо. Їх пісні – хіти які не мають строку давності, на стадіоні можна було побачити людей різного віку від молоді до людей в поважному віці, приходили цілими сім’ями.

Гурт теж під враженнями від сімферопольського концерту про що свідчить запис Вакарчука на стіні його твіттеру:  ”Сімферополь, наші фани! Дякуємо! “

ГТ

Джерело: http://tavrijci.org/okean-elzi-pidkoryuye-krim-ta-zasipaye-svoyih-fanativ-pelyustkami-troyand/

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа