Оголошено переможців Всеукраїнського конкурсу героя Небесної Сотні Олександра Капіноса

етноблогерів

В Інформаційно-виставковому центрі Музею Майдану відбулася церемонія оголошення результатів змагання та вручено нагороди найкращим блогерам української етнічної спрямованості. 12 членів журі майже три місяці вивчали й оцінювали 240 блогів на етнотематику, в яких їхні автори з усіх областей України, віком від 7 до 17 років, створили майже 1500 дописів.

диплом

Переможці отримали дипломи, мобільні телефони, кейси до них, брендовані принтами у стилі відзнаки Капіноса, музейні видання та сертифікати на курс відеомонтажу від режисерки й учасниці суддівської ради конкурсу Дарини Кульчицької, авторки та режисерки проєкту “Характери Гідності”, кліпу “Сторожа Гідності”, які присвячені Героям Небесної Сотні.
Подарунки від організаторів отримали всі учасники конкурсу, які прийшли на церемонію: Всеволод Самойлов, Назар Пилипенко, Анастасія Батирєва, Іван Прудко, Сніжана Козенко, Олексій Великий, Софія Кульчак, Марія Щербань, Максим Кузіванов.

Переможці

Завданням учасників конкурсу було розпитати старших людей про давній побут і традиції та цікаво розповісти про ці явища в Instagram. Умови та перебіг конкурсу учасники та глядачі відстежували на Instagram-сторінці.

Instagram-сторін

Амбасадорами конкурсу виступили відомі українські TikTok- та Instagram-блогери, учасники проєкту “ГАЛАС” – Данило Гайдамаха, продюсер, мовний активіст, перший україномовний тіктокер із понад стотисячною аудиторією.Тетяна Фірлей та Анастасія Свідерська. Данило з Тетяною взяли участь у нагородженні та святкуванні, де Данило провів майстер-клас із мобільної фотографії.
Називання переможців чергувалися з виступами артистів. Присутніх розважав бандурист Святослав Силенко, лірник Михайло Гречкин і півтора десятка співаків і музик дитячого фольклорного гурту “Орелі”. Завершилася церемонія імпровізованими танцями під музику.
Після нагородження учасники конкурсу та їхні батьки відвідали з екскурсією алею Героїв Небесної Сотні, де вшанували героїв ударами у Дзвін Гідності, а потім завітали до Музею Івана Гончара на особливу програму з традиційними співами, танцями, забавами та майстер-класами.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа