Офіційно: Прокуратура Київщини зняла усі обвинувачення з автомайданівців

Прокуратура Київської області закрила кримінальні провадження щодо 18 активістів автомайдану, які підозрювались в організації масових заворушень – правопорушенні, передбаченому ч.1 ст. 294 Кримінального кодексу України. Зокрема, підозра знята з Олександра Кравцова та інших активістів.

Усі вони звільнені від кримінальної відповідальності, що означає – з них знята підозра та поновлені усі громадянські права.

Разом з тим нагадаємо, на виконання доручення в.о.Генерального прокурора України Олега Махніцького прокуратура Київської області перевіряє факти фальсифікації службовими особами органів МВС України матеріалів справ про адміністративні правопорушення стосовно вказаних осіб. За результатами цих перевірок вже відрито 12 кримінальних проваджень.

Наприклад, Бориспільською міжрайонною прокуратурою Київської області розпочато досудове розслідування за фактом службового підроблення працівниками районного відділу ДАІ матеріалів справ про адміністративні правопорушення щодо 8 учасників автомайдану за ст. 1222 КУпАП (невиконання водієм вимог про зупинку).

Прес-служба

прокуратури Київської області

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа