Офіційно: Православна Церква діаспори не визнає закордонного утворення Філірета

Офіційне повідомленння вікаріату Православної Церкви України в США, Австралії, Канаді та Японії

Вкотре орієнтуємося на цитати Верховного Суду України, що «УПЦ КП припинила свою діяльність шляхом об`єднання та приєднання до ПЦУ, всі функції статутних органів цього релігійного об`єднання перейшли до компетенції відповідних органів ПЦУ.
Вся повнота УПЦ КП увійшла до складу новоствореної помісної автокефальної церкви – ПЦУ, а релігійним центром, що представляє ПЦУ, створену шляхом об`єднавчого процесу» і Українська Православна Церква Київського Патріархату була законно ліквідована і тому VICARIATE OF THE ORTHODOX CHURCH OF UKRAINE IN THE USA, AUSTRALIA, CANADA AND JAPAN, INC., переєстрував, в офіційних органах Сполучених Штатів Америки, офіційну назву Вікаріату.
pcu-usa
Отже, Вікаріат Православної Церкви України в США, Австралії, Канаді та Японії немає нічого спільного з новоствореною структурою, під назвою Vicariate of the Ukrainian Orthodox Church Kyivan Patriarchate in the USA & Canda, зареєcтровану у штаті Пенсильванії, США.
Ми, вірні діти, Материнської Церкви, були, як і нині є і завжди будемо вірні Рідній Церкві під провідом Київського Предстоятеля Помісної Православної Церкви України.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа