Одноденний бізнес-тренінг для підприємців-початківців серед переселенців

16 квітня в Будинку Вільних Людей (Кирилівська, 13Д) відбудеться бізнес-тренінг для вимушено переміщених осіб із Криму та східних областей України.

Захід орієнтований на людей із великим бажанням розпочати бізнес та мінімальним досвідом підприємницької діяльності.

На бізнес-табори для переселенців (останній пройшов 8-10 квітня) ГО «КримSOS» отримала заявок в кілька разів більше за заплановану кількість учасників. Тому, організатори спільно з тренерами вирішили провести 1-денний тренінг в Будинку вільних людей для переселенців, які не змогли потрапити на навчання минулого разу.

Такі тренінги є можливими завдяки ініціативі бізнес-експертів, які будуть проводити навчання в Будинку вільних людей на безоплатній основі. Навички та знання допоможуть переселенцям започаткувати або перезапустити власну справу у новому для них місті.

Тренери заходу – це досвідчені експерти, які є власниками бізнесу, і впродовж тривалого часу співпрацюють з ГО «КримSOS».

Підприємець з 15-річним стажем, Андрій Стрєльцов, навчить, як ефективно використовувати інтернет для свого бізнесу, дасть практичні поради по просуванню свого проекту в інтернеті.

Правовими основами організації та розвитку бізнесу поділиться Вікторія Мінаєва, адвокат, партнер юридичної компанії «Довіритель», засновник соціального проекту Правова біржа «Довіритель».

Коуч-тренер з продажів Андрій Уваров дасть практичні поради в сфері зростання продажів.

Адреса та час: Будинок вільних людей, Київ, вул. Кирилівська, 13 Д (стара назва вул. Фрунзе). 16 квітня, 10:00-16:00 (можливі зміни).

Акредитація: maria.lebedeva@krymsos.com. 066 926 74 30 (Марія)

Тренінг виконується ГО «КримSOS» в рамках Української ініціативи зміцнення громадської довіри (UCBI), яка фінансується  Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа