Одесити пікетували Генконсульство Росії

1 Одесити пікетують Генконсульство РФ

У четвер, 12 травня, одеські активісти ВО «Свобода» та представники патріотичних громадських організацій міста взяли участь у пікетуванні Генерального консульства Російської Федерації. На дорозі біля входу в будівлю активісти залишили великий напис «ФСБ» зі стрілкою, що вказує на приміщення консульства.

За словами голови Одеської обласної організації ВО «Свобода» Павла Кириленка, огороджене колючим дротом консульство нагадує концтабір і псує загальний вигляд елітного району міста.

Свободівець також акцентував увагу на тому, що основним завданням діяльності консульства РФ в Одесі завжди було ведення підривної діяльності проти державності України. «Консульство було місцевим штабом ФСБ Російської Федерації на території України. Воно підтримувало та фінансувало антиукраїнські угруповання, брало безпосередню участь у намаганнях створити Одеську народну республіку, стояло за провокаціями, спрямованими на розпалювання ворожнечі в суспільстві», – зазначив Павло Кириленко.

Свободівці закликали одеситів бути пильними і не піддаватися на провокації, які Кремль постійно влаштовує у місті з допомогою сепаратистів.

Сергій Горицвіт

2 Одесити пікетують Генконсульство РФ

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа