Одеський штаб “Вільних Людей” намагались підірвати

odesaVLБлизько п’ятої ранку з 5 на 6 травня на подвір’ї штабу “Вільних Людей” та Самооборона Майдану Одеси стався вибух. Невідомі перекинули гранату РГд-5 через паркан, унаслідок чого завдано шкоди організаційному транспорту. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

“Цей вибух – ніщо інше, як спроба дестабілізувати ситуацію. Примітно, що зловмисники вчинили замах у період між 2 та 9 травня, що свідчить про їхню приналежність до сепаратистів чи проросійськи налаштованих активістів. Ми патрулювали Одесу 2 травня і вдалось втримати ситуацію під контролем. Те саме повторимо і 9 травня. Не можемо розслаблятись, тому постійно тримаємо руку на пульсі”, – зазначив Андрій Левус, Керівник Проводу “Вільних Людей”.

За його словами, правоохоронні органи повинні з усією відповідальністю і якомога оперативніше розслідувати справу.

“Служба безпеки нашої організації вже займається власним розслідуванням, а також знаходиться у режимі підвищеної готовності. Ми розуміємо, що ворог не спить, але це не означає, що дозволимо йому “здати” Одесу”, – говорить Гуменюк Дмитрий, Керівник Штабу “Вільних Людей” і командир “Самооборони Майдану Одеси”.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа