Одеські «жидобандерівці» претендують на першість у «Лізі сміху»

Вважається, що саме Одеса – це столиця гумору, зі своєю специфікою та колоритом. Відомі одеські коміки підкорюють багато сцен нашої країни. І тепер завдяки новому фестивалю «Ліга сміху» цей факт знову підтвердився. У січні 2015 року на відкриття цього проекту в Одесу з’їхалося понад 150 команд з усіх міст нашої країни. Ведучим шоу став Володимир Зеленський, а гумор оцінювали не лише члени журі, але і глядачі в залі та аудиторія, що дивилася передачу на телеканалі 1+1. Проект видався успішним і всі з нетерпінням чекали на новий сезон.

Другий фестиваль чемпіонату України з гумору знову пройшов в Одесі 10 лютого 2016 року. Він відбувся у готельному комплексі «Одеса». Відкривали фестиваль переможці минулого сезону Ліги Сміху – команда «Два капітани 1955» та редактор ліги – Чивуріна Андрій Петрович, який редагує «Лігу сміху». Учасники були добре підготовленими, приїхали зі своїми костюмами, сценаріями і дружною атмосферою. Ніякого суперництва між ними не було, а лише бажання побільше насмішити і залишити по собі приємне враження.

1 Виступають «Одеські Манси»

Родзинкою нинішнього фестивалю стала команда «Одеські Манси», а її музичний номер під назвою «Всім Мазаль тов.» став справжньою окрасою програми. Ним одесити в черговий раз довели що «жидобандерівці» існують. Вже при виході на сцену коміки, одягнуті в оригінальні костюми з єврейсько-українською атрибутикою, полонили присутніх традиційним українським «Щедриком» з текстом, «адаптованим» для євреїв. До речі, фразою «Мазаль тов.» (пер. – «хороше везіння») євреї традиційно поздоровляють один одного зі знаменними подіями в житті.

Нинішній сезон «Ліги сміху» обіцяє бути надзвичайно веселим і смішним. А перші ігри 1/8 фіналу відбудуться в Києві вже 4 и 6 березня. Там команда «Одеські манси» змагатиметься з новими суперниками.

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=1DhHx9Jpah0

Сергій Горицвіт

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа