Одеські правосеки не дали «ваті» провести мітинг

Кілька днів тому на вулицях Одеси з’явилися великі кольорові листівки з анонсом чергової акції на Куликовому полі в пам’ять загиблих 2 травня 2014 року у будинку профспілок любителів Росії. Але в призначений час 2 серпня на Куликовому полі не помічалося ніякої активності. Громадський порядок охороняв одинокий поліцейський, нікого із сепаратистів, які збиралися там за звичай на чолі з Морісом Ібрагімом помічено не було. Лише кілька журналістів «прочісували» місцевість у пошуках інформаційного приводу.

Такий привід знайшовся коли опівдні на площі з власної ініціативи з’явилося близько двадцяти літніх проросійських активісток. Серед цієї групи була присутня і викладач ОНУ ім. І.І.Мечникова Олена Радзиховська, яку раніше «Правий сектор» вимагав звільнити з посади за її сепаратистські погляди.

Та не встигли сепаратисти розпочати мітинг, як на їхню появу відреагував одеський «Правий сектор». Як повідомив на своїй сторінці у Facebook лідер місцевих правосеків Сергій Стерненко, після словесних перепалок впродовж кількох хвилин «куликовці» порозбігалися хто куди. Залишилося лише кілька бабусь, яких ніхто не чіпав. А їх методи спілкування з пресою Сергій зафіксував на фото, де видно, як бабці тицяють дулі. На іншому його фото площа майже порожня. Стерненко зробив під ним підпис: «У «вати» не вийшло провести мітинг. На місці лише правосеки і небайдужі громадяни».

1 «Ватники» зустріли «Правий сектор» дулями

2 Мітинг не вийшло провести. На місці лиш правосеки та небайдужі громадяни

Сергій Горицвіт

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа