Одеська облрада фінансує сепаратистів?

В цьому її звинуватили євромайданівці міста. Лідер «Ради громадської безпеки» Марк Гордієнко 21 січня 2016 року звернувся до голови облради Анатолія Урбанського з вимогою скасувати рішення про фінансування діяльності «Асоціації жіночих організацій Одеської області».

Його обурило те, що організація, яка свого часу обслуговувала інтереси Віктора Януковича, тепер має отримати за програмою «Турбота і захист» з обласного бюджету 440 тисяч гривень. До цієї організації причетна сепаратистка й ідеолог русского міра Таміла Афанасьєва.

«Розквіт сепаратистської жіночої організації припав на час правління нинішнього біженця Януковича, – написав Марк Гордієнко. – Останні активні дії організації були зафіксовані ЗМІ у грудні 2013 року. Тоді вона гнівно засуджувала учасників Революції гідності й всіляко підтримувала діючого президента. Нинішні уподобання учасників даного ГО не важко собі уявити».

Від імені активної патріотичної громадськості Одеси «Рада громадської безпеки» зажадала від очільника облради переглянути розподіл державних коштів і унеможливити фінансування проросійської організації. Активісти також мають намір позбавити Афанасьєву можливості займатися громадською діяльністю у рамках будь-якої державної структури.

Сергій Горицвіт

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа