Одеський гурт “Друже музико” обіцяє гостям “Вишиванка-фест” патріотично-позитивний сюрприз

На вишиваному дійстві одесити заграють не лише власний етно-драйв, а ще й співанку до Дня народження Романа Шухевича

 підкамінь

Етно-драйв гурт з Одеси «ДРУЖЕ МУЗИКО» вирушає на фестиваль рідної культури – “Вишиванка-Фест” у Дрогобичі. Свої вишиванки одеські музиканти вже випрасували і залюбки прикрасять вишиване дійство на Львівщині своїми патріотично-позитивними піснями. Декілька років поспіль «ДРУЖЕ МУЗИКО» проводить в своєму рідному місті вечорниці, дрес-кодом для котрих слугує вишиванка; в Одесі формація патріотичного позитиву вже традиційно бере участь у “Вишиванковому фестивалі” та “МегаМарші вишиванок”, тож, долучитися до ще одного чудового вишиваного дійства для “дружемузиківців” – то гарна нагода ще раз виявити свою любов до національного українського вбрання. Адже вишиванка для одеських музикантів – не лише зручний і гарний одяг:

“Вишиванка завжди для українців була чимось більшим, ніж просто частка гардероба чи прикраса. Вишиванка – це душа, це – традиція, це – звичай, оберіг, котрий поєднує нас із нашими пращурами і нашою історією. Вишиванка – то загалом любов і наша культура. Мабуть, синонімами “вишиванці” можуть слугувати такі слова, як “люба мати”, “кохана жінка”, “рідна країна”, – розмірковує фронтмен гурту «ДРУЖЕ МУЗИКО» Максим Трубніков.

І везуть з собою музиканти з Одеси на Львівщину не лише вишиванки, чудовий настрій і не просто колоритні співанки, а справжній патріотичний позитив, втілений у співанках, мисленні і вчинках етно-драйв гурту з берегів Чорного Моря. “Будь з нами, будь українцем!”, – щоденно і ненастанно закликають музиканти «ДРУЖЕ МУЗИКО» своїх співвітчизників. Пролунає це життєствердне гасло і зі сцени “Вишиванка-Фест” 30 червня. До речі, ця дата є знаковою у календарі українських патріотів, адже саме цього дня народився Роман Шухевич. І з цієї нагоди одеські музиканти обіцяють заспівати не лише власні пісні, а ще й  славнозвісну співанку”Машингвери”. Тож, нумо фестивалити разом – гайда на “Вишиванка-Фест”!

 

ДОВІДКА:

“ДРУЖЕ МУЗИКО” – не просто музичний гурт, а справжня формація патріотичного позитиву! Спитаєте, що воно таке?

“У це поняття вкладаємо душу, віру та любов. Це – наше рішення всіх проблем. Віримо, що тільки патріотичний позитив дасть можливість нашій країні розквітнути і розібратися з усіма проблемами, тільки патріоти, які позитивно мислять, можуть підняти Україну до висот у всіх галузях”, – пояснює фронтмен формації Максим Трубніков.

Дослухаючись до пісень “ДРУЖЕ МУЗИКО”, можна поринути за обрій етно-блюз-року, – стилю, в основі котрого лежить українська мелодика, драйвовість року і ніжність блюзу водночас. Таке поєднання дарує відчуття гармонійності, і не лише самим музикантам, а насамперед слухачам. Співанки формації патріотичного позитиву до смаку тим, хто любить українське і заради своєї любові готовий на героїчні вчинки. Певно, тому серед публіки музичної ватаги “ДРУЖЕ МУЗИКО” немає вікового обмеження – під ритми етно-блюз-року танцюють і підспівають від малечі до статечних. А позаяк у всі свої співанки формація вкладає зерня притчевості і мудрості, повчання та життєвої настанови, спрямовані на рідну націю, то український люд чує мелодію і відчуває слова серцем!

І що б не виконувала формація патріотичного позитиву “ДРУЖЕ МУЗИКО” – пісні власного написання, адаптації-обробки народних співанок або давні українські пісенні скарби – все це пронизано любов’ю до рідного, так що позитивна енергетика наповнює душі слухача по самі вінця.

Будь з нами, будь українцем!

Більше про формацію можна почерпнути тут:

http://vk.com/druje_muzyko

http://www.facebook.com/Druzhe.Muzyko

http://www.reverbnation.com/druzhemuzyko

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа