Одеські судді забоялися витирати ноги об прапор “Новоросії”

Громадські діячі Одещини 26 травня влаштували тестування суддів обласного апеляційного суду на сепаратизм. Учасники акції простелили біля входу прапор так званої Новоросії і закликали витирати об нього ноги.

Одеські судді провалили тестування на сепаратизм Фото є у доданому ло цього листа ворді_html_bf5b2255

Проходження через прапор активісти знімали на відео, аби встановити особи тих суддів, які не пройшли тест. Організатори вважають – той, хто переступав через прапор, аби не зачепити його, і є сепаратист. Тим, хто не пройшов перевірки, обіцяють люстрацію.

Одеські судді провалили тестування на сепаратизм Фото є у доданому ло цього листа ворді_html_a863633c

Старанно витирали ноги об символ реваншизму юні служителі Феміди. Декому ж було байдуже що топтати, а симпатики сепаратистів старанно переступали через прапор «ДНР» і навіть намагалися його прибрати з дороги. Серед таких були і правоохоронці. Загалом організатори акції вважають, що одеські судді провалили тест на сепаратизм.

Попри це активісти покладаються передовсім не на таке простецьке тестування, а на власні спостереження за діяльністю судів і прокуратури. Незалежно від результатів тесту, народну люстрацію вони обіцяють влаштувати трьом суддям, які випустили під заставу Віталія Діденка, якого підозрюють у сепаратизмі.

Майже постійно активісти пікетують одеську прокуратуру, вимагаючи припинити правове свавілля. Вони погрожують люстрацією у сміттєвому контейнері заступникові прокурора Одеської області, старшому раднику юстиції Олександру Кравцову та прокурору Юрію Богомолу.

Сергій Горицвіт

На світлинах: молодь старанно витирала ноги об символ тероризму, симпатики сепаратистів старанно переступали через прапор «ДНР».

Відео: Тестування одеських суддів тут.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа