Обстріл Харкова 30 червня: одна людина загинула

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив про загибель людини внаслідок російського обстрілу Харкова 30 червня. 

«Вже маємо інформацію про одного загиблого, на превеликий жаль. Обстеження місця прильоту триває», — повідомив Ігор Терехов у Telegram

За словами очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, кількість поранених зросла до восьми. 

Вибух у Харкові пролунав під час повітряної тривоги (триває з 05:18 ранку) близько 16:25. 

Міський голова Ігор Терехов повідомив про авіаудар по цивільному підприємству, сталася пожежа. Повідомлялося про шістьох поранених включно із 8-місячним немовлям. На території підприємства спалахнули сім вантажівок. 


Поштова інфраструктура не вперше стає об’єктом ударів агресора на Харківщині. У лютому 2023 року під обстріл С-300 потрапило депо «Нової пошти» в районі станції «Харків-Сортувальний»: одна людина дістала поранень. У квітні 2022 року російська армія обстріляла термінал «Нової пошти» у Новому Коротичі під Харковом: одна людина загинула. 21 жовтня 2023 року агресор атакував цей термінал вдруге: загинули восьмеро людей. 21 червня 2024 року під обстріл у Вовчанській громаді потрапило пересувне відділення «Укрпошти»: загинула працівниця, водій дістав поранень. 

Від початку повномасштабної війни станом на березень 2023 року внаслідок російської агресії у Харківській області пошкоджено 28 відділень «Нової пошти», 20 з яких не підлягають відновленню. 

Джерело: mediaport

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа