Обстановка на західному кордоні України. Оминайте корки!

dpsu-logo-lg▪️За добу 7 березня державний кордон України на західній ділянці перетнули майже 132 тисячі осіб та близько 13 тисяч транспортних засобів.

▪️Пасажиропотік залишився на рівні попередньої доби, кількість людей, що очікують на перетин кордону дещо зменшилася.
☝️ВКОТРЕ РЕКОМЕНДУЄМО задля швидшого перетину кордону скористатися пунктами перетину на кордоні з Угорщиною, вони наразі найменш завантажені (майже порожні), а також зі Словаччиною та Молдовою.
📍ПЕРЕВІРИТИ їх завантаженість можна кожні три години на сторінці у Фейсбуку Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
▪️До слова, минулої доби на виїзд з України прослідувало майже 118 тисяч осіб. Більшість подорожуючих – майже 90 тисяч людей – для виїзду обрали пукти пропуску на польській ділянці. У результаті цього фіксується значне накопичення людей і автомобілів.
Прикордонники України, а також їх іноземні колеги вживають усіх можливих заходів для пришвидшення пропускних процедур на виїзд з України.
▪️7 березня до України повернулися майже 14 тисяч осіб, з яких понад 11 тисяч – громадяни України! Пишаємося і дякуємо співвітчизникам, які повернулися на Батьківщину у складний для неї час!
❗️НАГАДУЄМО, що пункти пропуску на західному кордоні працюють у цілодобовому режимі (крім ППр «Дзвінкове» на кордоні з Угорщиною, який працює з 8 до 24 години – https://cutt.ly/WAEJxhK).
▪️Прикордонники та митники продовжують оформлювати гуманітарну допомогу для українського населення та наших захисників. До слова, за минулу добу на західних кордонах було оформлено майже 700 транспортних засобів з благодійними вантажами.
❗️ВКОТРЕ ЗАКЛИКАЄМО: дотримуйтеся правопорядку, черговості та норм моралі під час перетину кордону та не пропонуйте прикордонникам хабарі за позачерговий або незаконний перетин кордону!

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа