Обрано директора теруправління НАБУ у Харкові, пошук директора Одеського підрозділу продовжиться

nabu-logoКонкурсна комісія Національного антикорупційного бюро України визначила переможця конкурсу на посаду директора Харківського територіального управління НАБУ. Ним став 39-річний працівник прокуратури з Полтавщини Юрій Кравченко.

Щодо конкурсу на посаду директора Одеського теруправління НАБУ, комісія не змогла визначити переможця та рекомендувала Директору Бюро переоголосити конкурс.
Усього для участі в конкурсі на посади керівників територіальних управлінь Бюро в Одесі та Харкові документи подали 53 і 40 претендентів відповідно.

Також конкурсною комісією обрано заступників директорів територіальних управлінь НАБУ у Харкові та Львові. Ними стали Микола Ткаченко та Вікторія Скорикова відповідно.

Нагадуємо, юрисдикція Харківського територіального управління НАБУ, утвореного наказом Директора Національного бюро 29 червня 2016 року, поширюється на Харківську, Сумську, Дніпропетровську, Запорізьку області та територію проведення антитерористичної операції: Луганську та Донецьку області.

Одеське територіальне управління утворене 10 грудня 2015 року. Юрисдикція цього територіального управління поширюються на Одеську, Херсонську, Миколаївську та Кіровоградську області.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа