Обличчя влади: «Голова РДА» послав черкаський КВУ і «в гробу його бачив»

Черкаська обласна організація КВУ електронною поштою отримала лист з офіційної електронної адреси Кам’янської райдержадміністрації, у якому особа, яка підписалася головою Кам’янської РДА В.В. Архип’юком послала комітет в невідомому напрямку і зазначила, що «в гробу її бачила її наїздами», інформує прес-служба КВУ на сайті «Твій депутат».

Скриншот поштової скриньки Черкаської обласної організації КВ

Цей лист прийшов через місяць після оприлюднення Черкаською обласною організацією листа-відповіді Кам’янської районної ради, у якому вона відмовилася надавати інформацію про її депутатський склад, склад фракцій та комісій, а також їхнє керівництво.
У черкаському КВУ не розуміють, що це могло б бути, який стосунок райдержадміністрація має до районної ради і чому з офіційної електронної адреси Кам’янської райдержадміністрації надходить лист такого змісту.
Черкаська обласна організація з усією можливою серйозністю ставиться до хамського вчинку осіб, які мають доступ до офіційної поштової скриньки Кам’янської РДА. У зв’язку з цим, вони звернулися з офіційною скаргою до голови Черкаської облдержадміністрації С. Б. Тулуба та голови Національного агентства України з питань державної служби В. В.Толкованова.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа