Обласна теренова гра «Легенда УПА»

img

12-13 жовтня в Сокалі пройде дводенна обласна теренова гра «Легенда УПА», присвячена 71-ій річниці створення Української Повстанської Армії. Організаторами заходу є львівський осередок ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» (МНК) за підтримки Управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації.

Головною метою гри є донести до школярів справжню історію про героїзм українських повстанців у цікавий та, доволі, екстремальний спосіб. Молодь міста два дні проведе у нелегкій боротьбі за перемогу, а ліс та осінь наблизить учасників до нелегких умов у яких в минулому столітті жили вояки УПА.

Теренова гра – це подія, яка відбувається на терені, у даному випадку – це ліс, між двома куренями, які боротимуться за прапор команди супротивника. Цього разу курінними будуть хлопець і дівчина. Це символізує, що кожна особистість має можливість, право та обов’язок боротися за ідеї та ідеали своєї нації, бо саме зараз потрібно відстояти їх та Незалежність за яку боролися українські повстанці у ХХ столітті.

«Я очікую багато вражень та позитивних емоцій. На мене покладена велика відповідальність, та все ж таки я докладу максимальних зусиль, щоб привести свій курінь до перемоги» – розповідає курінна майбутньої теренівки, голова Сокальського осередку МНК, Ірина Михайлова.

Прес-служба ЛОО МНК

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа