Новинський погрожує Україні війною

novinsky6

Український народний депутат з Московії Вадим Новинський заявив, що «війна за храми буде в кожному місті, в кожному селі», що він особисто захищатиме церкви.

Один із очільників «Опоблоку», який є рупором і втілювачем злочинів Кремля в Україні, застеріг Патріарха Варфоломія: «Якщо бодай якийсь документ буде надано, ну от хоч який, навіть найбільш беззмістовний, у якому не буде жодної конкретики, але сам документ буде, то у нас в країні почнеться громадянська війна».

Якщо в Московії, справжній країні Новинського, почнеться громадянська війна, то нехай. Давно пора. Але якщо цей москаль має на думці Україну, то на його заяви час реагувати. Наразі він безкарно чинить зло, бо почувається у цілковитій безпеці, хоч і позбавлений депутатської недоторканості. Чи не тому, що шість років тому Янукович видав указ про надання Новинському українського громадянства на прохання тодішнього міністра економіки Петра Порошенка?

За відсутності реакції державних органів на відверту антиукраїнську діяльність, розпалювання ворожнечі та війни своє слово має сказати народ.

Григорій Жибак, УІС

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа