Новини від Анни Ахметової: замість Лесі Українки буде Лесь Украінскій

Не клікайте на зображення, це скріншот з сайту Кабінету Міністрів. Після феєричного редизайну на єдинотендерній основі. Про те, що нового можна дізнатися на новому сайті КМУ – читайте нижче

Кабінет міністрів України кардинально оновив дизайн свого сайту. Після редизайну сайт працює з перебоями.

Як повідомляє Watcher, автором нового порталу для уряду стала компанія Софтлайн-IT, яка перемогла на тендері, де була єдиним учасником.

Вартість робіт склала 330 тисяч гривень. Ця ж компанія запускала сайт Кабміну (kmu.gov.ua) в 2002 році, а протягом 2003-2009 років здійснювала його технічну підтримку.
Новий портал містить кілька головних розділів – інформацію про уряд і його діяльність, органи влади, нормативно-правову базу, звернення громадян і так далі. Крім того, розширено функціонал розділу Медіаматеріали.

Після редизайну в шапці сайту можна побачити іконки соціальних мереж, однак клікабельними є лише Твіттер і Facebook, в той час як Google + і Blogger не працюють.

У розділі Блоги на сайті Кабміну міститься перелік блогів міністрів, які були створені на базі Укрінформу в листопаді, і тільки прізвище Миколи Азарова веде на його сторінку в Facebook. Видання припускає, що найближчим часом прем’єр запустить власний сайт в домені azarov.ua.

При цьому англомовна версія сайту запущена в урізаному форматі, новини перекладені в стилі “український англійський”. Крім того, на російськомовній версії Леся Українка стала Лесем Украінскім.

Watcher також зазначає, що в минулі вихідні доступ до сайту був утруднений. Проблеми продовжилися і сьогодні, сайт працює з перебоями.

http://korrespondent.net/tech/technews/1306734-kabmin-obnovil-dizajn-sajta-vmesto-lesi-ukrainki-lesya-ukrainskij

Більше про Анну Ахметову Ви можете діхнатися тут:

Відео виступу Віктора Януковича про Анну Ахметову тут

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа