Нова влада в дії: Коханівського викликають за пам’ятник Леніну і провокацію Табачника

Про це йдеться в його особистій заяві на сайті комітету визволення політв’язнів

Отже, сьогодні мені прийшла “пов`єстка”: “Виклик до кримінально-виконавчої інспекції”.

Нагадую: я засуджений на умовний термін 3 роки за пошкодження пам`ятника леніну в києві у 2009 р. та за провокацію проти мене помічника Табачника Дмитра Вороніна.

Офіційно заявляю, що ні на які виклики я з`являтися не буду, позаяк вважаю себе ні в чому не винним: я робив і роблю те, що вважав і вважаю за потрібне, захищаючи честь і гідність Української Нації.

Мені вчора й сьогодні постійно наярює дільничий з пропозицією зустрітись з цього приводу. Я йому також пояснив, що нікуди не піду, а МВС, може застосувати до мене привід, або й змінити запобіжний захід на тримання під вартою, готовий до того, не боюся.

Знаю, що зараз нелюстрована поки що міліція трохи оговталась і почала тиснути на патріотів, які засуджені або знаходяться на підписці з політичних мотивів. Друзі, не зволікайте, звертайтесь до КВП, ми зараз готуємо список на реабілітацію таких людей. Більшість з вас я особисто знаю, і ви будете внесені в цей список. Якщо когось ми забули, терміново нагадайте про себе. Це буде список політпереслідуваних.

Слава Україні!

Микола Коханівський,
координатор КВП

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа