Нова електрична м’ясорубка від XIAOMI

Роботизація поступово заповнює всі сфери нашого життя. Флагмани ринку побутових товарів постійно змагаються за право бути першими. Найшвидший шлях до перемоги – зробити товар з найкращим співвідношенням ціни та якості. Китайська компанія XIAOMI вже давно завоювала ринок саме завдяки цьому шляху.

Все більше і більше людей надають перевагу стравам, приготованим вдома. Сучасна багатофункціональна м’ясорубка Deerma Meat Grinder від XIAOMI стане незамінним помічником на вашій кухні.

Унікальні характеристики м’ясорубки

Які асоціації у Вас виникають при згадуванні слова «м’ясорубка»? Дорогий, негарний, займаючий багато місця пристрій, яким складно управляти. Але Deerma Meat Grinder абсолютно не відповідає цим поняттям і має беззаперечні переваги.

  1. Вишуканий та надійний корпус. Прилад виглядає стильно та мінімалістично. Виготовлений із екологічних гіпоалергенних матеріалів та сталі, яка відповідає встановленим стандартам якості і не окислюється. Навіть після роботи з кислими і лужними продуктами ви можете не перейматися, що матеріали вплинуть на якість приготованих страв.

  2. Потужність і можливості. М’ясорубка оснащена електродвигуном з потужністю 400 Вт та швидкістю обертань до 24 000 на хвилину. Передбачений імпульсний режим функціонування. Завдяки цьому подрібнення будь-якого продукту займе кілька хвилин. Запускається процес легким натисканням на кнопку, що знаходиться зверху. Два ножа S-подібної форми одночасно обертаються у різних площинах та забезпечують ефективне подрібнення м’яса, овочей, фруктів, горіхів. Одного сеансу роботи вистачає для переробки 1.5 кг різноманітних продуктів. Також у режимі заглибного блендера можна готувати пюре, смузі, соуси та навіть молочні коктейлі. Об’ємної чаши, яка вміщує у себе до 1.8 літрів, буде достатньо для всієї родини.

  3. Надійність та безпека. М’ясорубка має тривалий термін експлуатації. Він досягається за рахунок контролю запуску двигуна та металевого підшипника, який характеризується довговічністю. Мотор захищений від перегрівання за допомогою спеціального датчика. Він постійно контролює рівень температури пристрою. У разі перегрівання чи надмірному навантаженні прилад автоматично виключається. Точковий перемикач режимів роботи та надійна фіксація всіх елементів відповідають високим стандартам безпеки. Для забезпечення безпечної експлуатації при неправильному складанні пристрій не почне роботу.

Також електром’ясорубка має стійке кріплення на будь-якій робочій поверхні за рахунок раціонально розташованих фіксаторів на дні приладу. Під час роботи її не потрібно додатково фіксувати або підтримувати руками. М’ясорубка не створює вібрацій, зайвого шуму і не потурбує домочадців під час активної роботи.

З огляду на всі ці переваги, чи можливо втриматись та не купити м’ясорубку Deerma Meat Grinder? Звісно ж ні! Придбання цього приладу значно полегшить вам життя та розширить можливості у приготуванні страв для всієї родини.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа