Німецький розгромний фільм про Путіна тепер 27 січня можуть подивитися українці

Шановні Львів’яни і гості міста!

27 січня 2016 року продовжуємо показ документально-історичних фільмів про визначні події історії України та стрічок, що формують історичну пам’ять українців із циклу «Історія в кадрі» в рамках реалізації спільного проекту Громадського руху «Зарваницька ініціатива», Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів “Тюрма на Лонцького”, ГО “Пліч-о-пліч заради майбутнього”, ГО “Громадська варта”, ОУН, “Громадянська позиція” та Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Покази відбуваються щосереди з 15-00 до 16-00 у приміщенні ЛОУНБ (читальний зал) за адресою: м. Львів, просп. Шевченка, 13

27 січня 2016 року пропонуємо фільм «Людина влади — Путін. Противник чи партнер Європи/Machtmensch Putin. Gegner oder Partner Europas» (2015)

27 січня 2016 року пропонуємо фільм __Людина влади -- Путін_html_8ec8ae91

Жанр: документальний

Країна: Німеччина

Телеканал / кіностудія: ZDF

Тривалість: 00:43:56

Сюжет: ЦЕНТРАЛЬНЕ НІМЕЦЬКЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ ВИПУСТИЛО РОЗГРОМНИЙ ФІЛЬМ ПРО ПУТІНА

15 грудня центральний канал німецького телебачення (ZDF) випустив документальний фільм про російського президента “Людина влади — Путін. Противник чи партнер Європи”.

Путін пройшов довгий шлях до влади: від офіцера КДБ до Президента Росії. Йому вдалося сформувати з купи олігархів своїх послідовників. Підконтрольні державні ЗМІ в прайм-тайм транслюють пропагандистські казки, які виправдовують жорстокі насильства Путіна. Це дозволяє підтримувати йому високу популярність у Росії.

У фільми можна побачити Бориса Райтшустера (автора книги “Демократура Путіна”) та інших людей, які конкретно і переконливо говорять про реальні цілі Путіна. Обговоруюються питання організації тролів в інтернеті, грошові вливання в антиєвропейських радикалів, брехня, пропаганда, підтримка RussiaToday, російська техніка із солдатами на Сході України, бомбардування сирійської опозиції та інші.

Це перший випадок, коли центральне телебачення Німеччини випускає критику Путіна та осуджує його агресію у Європі.

Сподіваємось, телеканали інших країн ЄС не забаряться з аналогічними телепродуктами.

http://www.zdf.de/zdfzeit/machtmensch…

Слава Україні та її Героям!

Запрошуємо всіх бажаючих у бібліотечний кінозал.

Адміністрація

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа