Нічний теракт у Харкові міг бути спрямований проти волонтерів

Нічний теракт у Харкові міг бути спрямований проти волонтерів. Про це повідомив народний депутат УкраїниСергій Тригубенко. «У приміщенні, де сьогодні вночі стався вибух, на першому поверсі розташований офіс «Блоку Петра Порошенка» і Волонтерського руху «Дія». Волонтери координують відновлення шкіл у Слов’янську, допомагають сім’ям жителів області, які беруть участь в антитерористичній операції. Не виключено, що непрофесійні підривники, які вчинили цей напад, намагаються залякати тих, хто допомагає людям на фронті», – заявив нардеп.

Як повідомив Тригубенко, волонтерський рух «Дія» збирає допомогу з червня минулого року. У грудні волонтери відновили казарму в Чугуївському районі для військовослужбовців ЗСУ.

«Згадайте грудневий вибух в офісі одеських волонтерів. Не виключено, що тут людей так само намагаються залякати. Ті, хто вчиняє подібні вибухи, розуміють, як багато залежить від участі людей у підтримці війська, у відновленні країни. Однак налякати волонтерів не вийшло, вони продовжують працювати і не збираються відмовлятися від своїх ініціатив», – додав народний депутат.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа