Nestle тисне на експерта у справі щодо порушення компанією мовного закону

ukrmovaji26 січня о 09:30 в Подільський районний суд продовжить розгляд справи за позовом колишнього працівника Nestle щодо порушення компанією права користуватися українською на роботі.

Експертиза довела, що Назар Кравченко дійсно був змушений звільнитися через стан здоров’я, який різко погіршився через тиск начальства. Тепер Nestle подали скаргу в Мін’юст і заяву в поліцію на експерта державної спеціалізованої установи, який дав висновок не на користь компанії. Також компанія тисне на адвоката Кравченка та завалює суд клопотаннями, щоб затягнути розгляд справи.

В середу ініціатива Моя мовна стійкість та Рух Опору Капітуляції прийдуть на суд, щоб підтримати боротьбу за право користуватися українською на роботі.
26 січня, 09:30
Подільський районний суд(вул. Волоська, 6/14, корпус Б)

У 2019 році компанія Nestle почала тиск на свого працівника Назара Кравченка, який просив перевести внутрішню документацію, комунікацію та навчання з російської на українську. Через це, Кравченко був змушений звільнитися, адже погіршився стан його здоров’я. Колишній співробітник подав на компанію в суд.

Рух Опору Капітуляції  
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа