Не пропустіть: друге засідання суду щодо позбавлення Інтера ліцензії

У четвер, 3 березня, відбудеться  пікет Київського апеляційного адміністративного суду під час другого засідання у справі телеканалу “Малятко ТБ” проти Національної ради з питань телебачення і радіомовлення щодо позбавлення ліцензії телеканала “Інтер” та винесення частот телеканалу на відкритий конкурс.

О 16:00 активісти проведуть акцію-перфоменс перед судом (м.Київ, вул.Московська, 8) і розпочнуть всеукраїнську громадську кампанію “Деокупація інформаційного простору”, розповівши про проект та напрямки роботи.

О 16:30 активісти зайдуть у зал засідань, де почнеться суд і перебуватимуть там до моменту прийняття судового рішення. Вимога: позбавити телеканал “Інтер” ліцензії, адже чотири роки том її було продовжено незаконно, а зараз телеканал є рупором російської пропаганди в Україні.

Під час пікету спікери народний депутат України, засновник та спів координатор мережі «Вільні люди», Андрій Левус, народний депутат України Сергій Висоцький та співкоординатор руху Сергій Кузан розкажуть про проект та напрямки роботи.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа