Нацкорпус анонсує нові сутички під Офісом президента

cbb0b460ae967e340d6e5a69b367a36e

Кілька тисяч учасників акції, ініційованої Національним Корпусом, прийшли сьогодні до Офісу президента, щоб висловити протест проти репресій патріотів та намірів влади Зеленського здати інтереси країни.

Біля Офісу президента учасників ходи зустрів кордон силовиків, який з самого ранку перекрив доступ до будівлі.

«Цей режим тільки за значком на кашкеті має стосунок до України, насправді ж він антиукраїнський», – сказав під час виступу біля ОП лідер Національного Корпусу Андрій Білецький.
Він додав, що влада фабрикує справи проти патріотів, щоб убезпечитись від масових протестів проукраїнської частини суспільства, яка «ніколи не погодиться на капітуляцію країни».
«Не дамо перетворити нашу країну на Білорусь. Не дамо їм затравити спочатку нас, ветеранське й патріотичне середовище, а потім всю країну і капітулювати. Всі тут ляжемо, але Україна залишиться країною вільних людей, а не собак, яким кажуть, як ходити і що з собою носити. Вони повинні чітко знати: скільки б вони не посадили, не били й так далі – не буде капітуляції. Тюрма вам буде, за зраду державних інтересів, Ростов, можливо, якщо встигнете, вам буде, але капітуляції країни не буде»,  – заявив Білецький.
Після мітингу на Банковій націоналісти пішли до будинку Зеленського. Запаливши фаєри, учасники акції закликали владу припинити репресії та відмовитись від капітулянтських планів, анонсувавши ще більш масові акції протесту.
Джерело: поштова розсилка Національний Корпус прес-служба [email protected] 14 серпня 2021 р. о 17:52
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа