Національні активісти адаптувалися до умов гібридної війни

На звернення представника руху «Відсіч» Максима Ковбика до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення щодо показу телеканалом «112 Україна» 19 квітня у денному ефірі російського мультфільму «Необыкновенное путешествие Серафимы» 10 грудня Нацрада оголосила попередження телеканалу «112 Україна».
ArticleImage_183231
Відповідно до інформації, опублікованої на вебсайті Міністерства культури Російської Федерації анімаційний фільм «Необыкновенное путешествие Серафимы» створений російською компанією «КиноАтис» за фінансової підтримки Міністерства культури Російської Федерації, Благодійного фонду преподобного Серафима Саровського (утворений Російською православною церквою) і російської кінокомпанії «Централ Партнершип» та вийшов у прокат 27 серпня 2015 року.
Учасником зазначеного аудіовізуального твору, який озвучив роль головного персонажу Серафима Саровского є МИХАЙЛОВ Олександр Якович. Вказана особа внесена до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, що опублікований на веб-сайті Міністерства культури України.
Закликаємо усіх кому не байдуже й надалі слідкувати за ефірами рупорів Кремля і уразі відповідних правопорушень звертатися до відповідних органів або нас повідомляти з відповідними фактами і ми будемо тоді надалі добиватися покарання для таких порушників.
Відсіч

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа