Національний Альянс розпочинає кампанію по збору коштів на пам’ятник Бандері у Луцьку

Метою кампанії «Збудуємо пам’ятник Бандері у Луцьку разом!» – є не лише збір коштів, а насамперед згуртування патріотично налаштованих людей навколо спільної ідеї.

Організатором кампанії виступає Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національний Альянс»

Суть кампанії полягає у тому, щоб волонтери з усієї України на конкурсній основі збирали кошти на будівництво пам’ятника Степану Бандері у Луцьк. Ті, хто назбирають найбільше – отримають призи від організаторів. Участь може взяти кожен, хто хоче допомогти нам побудувати пам’ятник.

Організатори закликають усіх долучатись до акції, тому що всі ми українці, і повинні допомагти одни одному. Ми повинні прагнути того, щоб в кожному українському місті величали своїх, українських героїв, і ставили пам’ятник справжнім борцям за волю України, а не леніним чи сталіним.

На жаль, сьогоднішня влада не хоче нас підтримувати і з великою неприязню дивиться на волинян, коли ті жертвують кошти і борються за те, щоб цей пам’ятник стояв. Комуністи подають в суд на громадських активістів і натомість збирають кошти на пам’ятник Сталіну. Все це робиться за незалежності, і робиться в кожному місті, тому ми повинні об’єднуватись і спільно боротись за своє, українське.

Збудуємо пам’ятник Бандері у Луцьку разом!

 

Контакти:

ВМГО «Національний Альянс»

М. Луцьк, пр. Молоді, 13 б

Гладун Ірина Миколаївна,

+38 096 138 97 82, [email protected]

 

Опис кампанії

Кампанія стартує з 1 квітня і проходитиме у два етапи. Тобто передбачається двічі збирати волонтерів і двічі визначати переможців. Завданням волонтера є зібрати гроші у рідномі місті у спеціальні ящики протягом визначеного періоду ( І і ІІ етап). Збирати кошти можна будь-де, але ви повинні чітко пояснювати людям, які робитимуть пожертву, що ці гроші підуть на будівництво пам’ятнику Степану Бандері у Луцьку. По закінченню не розпакований ящик разом з коштами передати організаторам. Ми ж, в свою чергу, підрахуємо гроші і визначимо переможців, які отримають цінні подарунки.

Збір у першому заліку відбуватиметься з 1 квітня 2013р. по 25 травня 2013р. До 31 травня учаснки повинні передати зібрані кошти організаторам. В останній день місяця визачатимуть перших переможців.

Другий залік розпочнеться 1 червня 2013р. і триватиме до 25 липня 2013р. до 31 липня всі учасники повинні відіслати нам зібрані кошти і ми визначимо переможців.

Хто може стати волонтером?

Учасником акції може стати кожен охочий віком від 16 років, який бере на себе відповідальність за участь і зобов’язується:

– збирати гроші у визначений термін і вчасно передати зібрані кошти в ящику організаторам;

– не відкривати ящик ні до початку збирання коштів, ні по закінченні (ящик передається опечатаним);

– чітко повідомляти усім бажаючим зробити пожертву мету збирання коштів – будування пам’ятника Степану Бандері у м.Луцьку

– не забирати зібрані гроші на власні потреби;

– двічі зробити невеличкий фото-звіт під час збирання коштів для висвітлення кампанії у ЗМІ.

Як стати волонтером?

Стати учасником Ви можете відіславши анкету на електронну адресу [email protected]. В анкеті Ви повинні вказати такі дані:

1. П.І.П, дата народження;

2. Місце проживання;

3. Місце навчання ( роботи);

4. Номер телефону, електронна адреса;

5. Населений пункт, де Ви будете збирати кошти.

6. Фото

Інформаційна довідка:

Уже сьомий рік, як Луцька міська рада прийняла рішення про встановлення пам’ятника Степану Бандері в місті Луцьку. На спорудження пам’ятника за проектно-кошторисною документацією необхідно 1 мільйон 656 тисяч гривень. Проте лише у 2010 році громадськість почала збирати кошти на його будівництво.

“На цей момент уже закуплені мармурові східці і плити для облаштування п’єдесталу під стелу пам’ятника. Єдине, що залишилося  зібрати кошти на фігуру Степана Бандери, яка буде заввишки 8 метрів”, – зазначив голова Крайової управи Братства ветеранів ОУН-УПА Волинського краю Василь Кушнір.

На разі на будівництво пам’ятника не вистачає близько одного мільйона гривень.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа