Наступним кроком Інтера буде прийняття на роботу Дмитра Кісельова

«Наступним кроком «Інтера» має бути запрошення на роботу Дмітрія Кисельова», – заявив голова Незалежної медіа-профспілки України Юрій Луканов, – «Тоді розіп’яті хлопчики з’являться не тільки на російських, але і на наших телеканалах».

Так голова НМПУ відгукнувся на скандальне висловлювання у прямому ефірі однієї з керівниць телеканалу, громадянки Росії Марії Столярової, щодо Небесної сотні.

«Це вже другий випадок, коли стає відомо, що телеканал «Інтер» бере на роботу російських «головорізів» від журналістики», – продовжив Юрій Луканов, –  «Першим був Леонід Муравйов, який викривав «звірства київської хунти». Після шуму, який піднявся щодо його появи на телеканалі, його мусили звільнити. Тепер ось Марія Столярова засвітилася. Виявилося, що вона не тільки Небесну сотню помиями поливає, але ще й освідчувалася в симпатіях до Беркуту і сепаратистських підрозділів бойовиків. “Якщо раптом в  ефірі цього телеканалу прозвучить «Путін пріді!», то я не здивуюся», – наголосив пан Луканов.

«Думаю, що нашим ЗМІ варто було б ретельніше ставитися до добору кадрів, а тим більше, коли ці кадри з країни-агресора. За свідченням деяких юристів,  дуже часто  іноземних журналістів беруть на роботу з порушенням українського законодавства, яке передбачає працевлаштування іноземців лише тоді, коли нема відповідних українських фахівців», – підсумував голова НМПУ.

Нагадаємо, що шеф-редактор телеканалу «Інтер», громадянка Росії  – Марія Столярова у прямому ефірі вжила щодо Небесної сотні брутальну лайку. Українські журналісти виявили, що вона також є симпатиком «Беркуту» і сепаратистів на Донбасі.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа