Наступного тижня БПП вирішить долю пенсійної реформи за участі Прем’єр-міністра

Кабінет міністрів 21 червня вніс зміни до останньої редакції пенсійної реформи та направив документи до Верховної Ради. Наступні два тижні з проектами законів працюватимуть народні депутати. Про це заявив журналістам у парламенті Перший заступник Голови фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Ігор Кононенко.

«Сьогодні ми побачимо остаточний текст пенсійної реформи, до якого ще вчора Кабінет міністрів вносив поправки. У нас є два несесійні тижні для того, щоб якісно попрацювати з цими законопроектами. Прем’єр-міністр обіцяв поспілкуватися з цього приводу з фракціями парламенту. Думаю, що на засіданні фракції БПП відбудеться детальний розгляд пенсійної реформи і буде ухвалено відповідне рішення», – заявив Ігор Кононенко.

Перший заступник Голови фракції Партії «Блок Петра Порошенка» наголосив, що фракція в цілому підтримує необхідність проведення пенсійної реформи: «Остаточне рішення залежить від деталей законопроектів, як вже було під час розгляду законопроектів щодо медичної реформи. Але загальна позиція фракції наступна: нам потрібна пенсійна реформа і ми будемо підтримувати її проведення».

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Thu, 22 Jun 2017 11:16:26 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа