НАБУ оприлюднило дані про торгівлю корупціонерів з окупованими територіями (відео)

nabu-logoКерівництво «ОГХК» готувалося приватизувати підприємство на свою користь.

Звинувачення на адресу Національного антикорупційного бюро України у буцімто зриві приватизації та блокуванні високоприбуткової діяльності ПАТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» (далі – «ОГХК») не відповідають дійсності і відволікають увагу суспільства від реального стану справ в «ОГХК».

З матеріалів розслідування, зібраних під процесуальним керівництвом прокурорів САП, зокрема аудіозапису телефонних розмов одного з підозрюваних, вбачається, що керівництво компанії, готувалося до здійснення приватизації «ОГХК», ймовірно, на свою користь.

Крім того, за версією детективів, організатори схеми не бажали розвивати компанію, виводили з неї фінансові ресурси, скорочували штат працівників, при цьому домовляючись про постачання продукції на тимчасово окуповану територію на Сході країни. На На аудіозапиі від 1.56 рекомендації, як організувати торгівлю з окупантами.

https://www.youtube.com/wat%D0%BEch?v=GC9-8xiTJ00

Досудове розслідування за даними фактами триває.

Нагадуємо, детективи НАБУ наприкінці січня затримали посадових осіб ПАТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» за підозрою у зловживанні службовим становищем, що завдало збитків підприємству на суму понад 300 млн грн.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа