На Яценюка і Авакова повісять відповідальність за ескалацію на Донбасі

Відповідальність за будь-яку ескалацію на Донбасі внаслідок зриву Мінських угод будуть нести автори «фантазій» про українській референдум. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила народний депутат України з фракції «Блок Петра Порошенка» Ірина Фріз.

За словами депутата, Конституційний референдум, про який заявили Прем’єр та Міністр внутрішніх справ,не зможе врегулювати ситуацію на Донбасі.

«Конституційний референдум, про який заявив Прем’єр та його Міністр внутрішніх справ і який так палко підтримав кум Путіна Медведчук, не поставить крапки у врегулюванні ситуації на Сході України. Навпаки, це абсолютно безвідповідальна заява, яка здатна поставити під великий знак питання виконання Мінських домовленостей, подальше здійснення підтримки України міжнародними партнерами, продовження санкцій проти агресора тощо. Саме тому маю наголосити, що відповідальність за будь-яку ескалацію на Донбасі внаслідок зриву Мінську будуть нести автори «фантазій» про українській референдум», – наголосила Ірина Фріз.

Вона нагадала Прем’єр-міністру про те, що потрібно відзвітуватись у Парламенті.

«Панове Яценюк та Аваков замість виконання своїх прямих обов’язків вирішили пограти в дестабілізацію ситуації в державі та нав’язати суспільству позачергову виборчу популістську риторику. Не вийде. Спочатку Уряд має відзвітувати перед парламентом за «успіхи» в управлінні, а потім вже вигукувати – «банзай», як камікадзе», – підкреслила Фріз.

Джерело: поштова розсилка Верховної Ради

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа