На вимогу України до участі в засіданнях ПА ОБСЄ не допущено представницю окупаційної влади Криму

Російська Федерація готувала провокацію на сьогоднішнє засідання Парламентської Асамблеї ОБСЄ, про це повідомив голова Постійної делегації у Парламентській Асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі, депутат ВРУ Артур Герасимов.

«До складу парламентської делегації Росії для участі у зимовій сесії ПА ОБСЄ було включено Ольгу Ковітіді, як члена Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації від виконавчої влади Республіки Крим», – повідомив Герасимов.

«Українська делегація висловила свій протест щодо участі цієї особи у роботі ПА ОБСЄ і вимагала відмовити їй у повноваженнях», – заявив голова делегації.

«Сьогодні відбулося засідання бюро ПА ОБСЄ, де було прийнято одностайне рішення на підтримку позиції української делегації. Російський парламентар від Криму Ольга Ковітіді не допущена до участі у будь-яких заходах під егідою ПА ОБСЄ», – повідомив Артур Герасимов.

«Це рішення – іще один чіткий сигнал єдності міжнародної спільноти в підтримці територіальної цілісності України. Крим – це Україна», – наголосив Артур Герасимов

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа