На Волині відбувся міжнародний турнір з міні-футболу серед журналістів

У Луцьку відбувся міжнародний турнір із міні-футболу серед журналістів України, Білорусі і Литви. Змагання, присвячені пам’яті Надзвичайного і Повноважного Посла України, багаторічного голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука мали статус відкритих, і в них, крім журналістів, взяли участь команди депутатів і працівників Луцької міської ради та волонтерів під егідою Благодійного фонду «Волинь-2014».

Перше місце, медалі та кубок здобули білоруси з команди «Гольфстрім» (Мінськ). Другий результат показали волонтери та благодійники. Бронзові нагороди в литовської «Пресас» (Вільнюс).
Член Незалежної медіа-профспілки України головний редактор «Волинської газети» Володимир Данилюк вручив приз «За волю до перемоги» від НМПУ: призовий футбольний м’яч отримала команда ЗМІ (Луцьк). Як вважає Володимир Данилюк, в кожному матчі вона дійсно демонструвала потужну волю до перемоги, і лише спортивний «нефарт» завадив їй посісти місце в трійці призерів, хоча торік володіла чемпіонським титулом.

«Успіх цього міжнародного турніру засвідчує, що міжнародна співпраця журналістів може відбуватися в різних сферах, – наголосив Володимир Данилюк. – Дуже добре, що змагання організовуються уже не лише за участі активістів та меценатів обласного рівня, бо до них долучаються й загальноукраїнські структури. В тому числі й такі, як медіа-профспілка. Багаторічні контакти волинян із литовськими і білоруськими колегами наштовхнули на думку розширити географію учасників змагань. Тому на наступний турнір уже запрошено футболістів із Польщі і Німеччини».

unnamed

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа