На Волині відбудеться ще один військово-патріотичний табір

3

18-24 липня 2016 року у лісовому масиві Ківерцівського району, Волинської області відбудеться семиденний Всеукраїнський молодіжний наметовий табір «Нащадки воїнів: Легіонер та Оріяна-2016».

Організаторами заходи виступили ГО «ВМР «Національний Альянс», «Пласт НСОУ», Тренінговий центр СРУБ при підтримці Міністерства молоді та спорту України та ВОВПО (Всеукраїнського об’єднання військово-патріотичних організацій).

1

Табір «Легіонер» включатиме підготовку по програмі «Інструктор військово-патріотичного виховання, базовий рівень» по напрямках: фізична підготовка, тактико-спеціальна підготовка, вогнева підготовка, інженерно-саперна підготовка, медична підготовка, основи виживання, методика інструкторської діяльності в сфері ВПВ.

Таборова програма «Оріяни» включає практичні заняття з виживання, самозахисту, надання першої медичної допомоги, орієнтування, поводження зі зброєю, вивчення народних та повстанських пісень. Також під час таборування відбудеться ряд виховних заходів, лекцій, спрямованих на вирішення актуальних питань сучасності країни – здорового способу життя, становлення громадянського суспільства, історії визвольних змагань Українського народу, колективної безпеки та участі жіноцтва у ній.

Учасники табору зможуть відпрацювати свої вміння під час гри у страйкбол.

2

Вимоги для учасників: хлопці віком від 18 років, члени молодіжних організацій, із досвідом участі в військово-патріотичних заходах та проектах, які хочуть стати інструкторами військово-патріотичного виховання; дівчата віком від 16 років, із хорошою фізичною підготовкою.

Від учасників табору вимагається спілкуватися українською мовою, не палити, не вживати алкоголю та виконувати накази проводу табору.

8

Із деталями табору «Нащадки воїнів: Легіонер та Оріяна-2016» можна ознайомитися на сайті: http://nation.org.ua/

Зголоситися онлайн можна до 10 липня за посиланнями: «Легіонер» http://goo.gl/forms/5dJKFcDYkSKIvANi1, «Оріяна»  http://goo.gl/forms/I1bEEBjNgZjB8JCz1

--

Громадська організація “Всеукраїнський молодіжний рух “Національний Альянс”

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа