На території Придністров’я розміщуються бази ДНР та ЛНР

З’явилися дані щодо розміщення на території невизнаного Придністров’я бази з підготовки терористів ДНР та ЛНР. Про це повідомила народний депутат Ірина Фріз на своїй сторінці в Facebook.

«Ця інформація доводить причетність керівництва ПМР до підтримки тероризму та вимагає рішучих дій з боку міжнародної спільноти. Якщо раніше ми розглядали Придністров’я лише як потенційний плацдарм для наступу російських сил та дислокованого там контингенту на південно-західні кордони України, то сьогодні ми маємо свідчення безпосередньої участі у підготовці бандформувань та терористів для подальшої активності на сході України», – сказала Фріз.

Вона зазначила, що отримані дані дозволяють вимагати більш жорсткої реакції «з боку наших партнерів та підвищувати економічний та політичний тиск на офіційний Тирасполь».

«Тиск  буде лише посилюватися. Після викриття табору підготовки на території ПМР, наша мета – повний демонтаж російського псевдоутворення на нашому кордоні та найскоріше відновлення цілісності Республіки Молдова», – додала Фріз.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа