На території Михайлівського собору розпочав роботу прес-центр для вітчизняних та закордонних ЗМІ

Вже кілька днів, як свою роботу розпочав прес-центр Громадського сектору Євромайдану на території Михайлівського собору, метою якого є співпраця з журналістами та якісне інформування медіа, як вітчизняних так і міжнародних, про діяльність, яка ведеться не лише на території Михайлівського собору, але й у інших пунктах допомоги людям.
Намет, у якому розташувався прес-центр, працюватиме щодня з 9:00 до 22:00. Впродовж цього часу волонтери прес-центру надаватимуть інформацію журналістам, відповідно до їх запитів та потреб.

У цьому пункті працюють також англо-, польсько-, французькомовні та ін. волонтери, готові надавати вичерпну інформацію журналістам з-за кордону.
Також прес-центр додатково виконує функцію інформаційного центру, куди люди звертаються зі своїми потребами. Тут також зводиться та розміщується інформація про основні потреби Майдану по всіх пунктах, де така допомога потрібна.
«Створення прес-центру викликано, перш за все, необхідністю розвантажити інфоцентр, що працює цілодобово на території Михайлівського собору, куди через відсутність до цього часу прес-центру часто-густо зверталися також і журналісти. З іншого боку, ми бачимо, що для того, аби журналісти могли робити якісні матеріали, які часто стосуються напрямків діяльності в пунктах допомоги, вони мають бути обізнані з усіма видами допомоги та актуальних потреб, і ми їм в цьому будемо допомагати. Крім того, у нашому прес-центрі працюють волонтери, що знають різні мови, а тому ми відкриті до послуг і для журналістів із закордону », – зауважила координатор прес-центру Юлія Солоха.
Волонтери прес-центру також фіксують інформацію про загиблих та з никлих і  збирають кошти на допомогу сім’ям загиблих і тим, хто зараз потребує лікування.                                                                                          

Контактний номер прес-центру, куди можуть відтепер звертатися журналісти: 0953787524

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа