На ринку «7 км» патріоти провели зустріч з керівниками силових відомств

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив народний депутат України, учасник акції «Україна без Єнакієвського» Андрій Левус.

«Прямо на ринку під адміндвориком заповненим тітушками при ЗМІ патріоти провели зустрічі з керівниками силових відомств», – йдеться в повідомленні.

Андрій Левус також наголосив, що від зустрічі є певний позитив. МВС відкрило кримінальні провадження проти бандитів Єнакієвського (Юрія Іванющенка, колишнього нардепа від ПР) за статтями «Незаконне перешкоджання господарської діяльності» та «Незаконне володіння зброєю»

Також, СБУ відкрило провадження за статтею «Фінансування тероризму» проти дирекції ринку, яка за інформацією пікетувальників, контрольована Єнакієвським.

Зокрема, проти начальника відділу поліції на Промринку відкрито службове розслідування.

«Однак, для нас повноцінна перемога це очищення 7-км від Єнакієвського», – також зазначив Андрій Левус.

На думку народного депутата, силовики не готові терміново рішуче виконати вимоги закону. «Даємо їм кілька днів на проведення формальних дій. Якщо буде зволікання далі будемо діяти ми. Очищення від бізнесу окупантів та олігархів чекає й Одеса так і вся Україна», – підкреслив народний депутат

Нагадаємо, ринок «7 кілометр» в Одесі було відчужено на користь регіонала Юрія Іванющенка в 2010 році. З того часу реальні власники намагаються повернути підприємство. 30 січня ситуація навколо ринку загострилася після того, як згідно Державному реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємства генеральним директором «Промринку» було зареєстровано Віктора Добрянського-молодшого, онука засновника підприємства.

Джерело: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1140393865973199&id=100000077905605&pnref=story

Катерина Артеменко

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа