На Рівненщині попрощалися із трьома захисниками

🕯️ Сарненщина провела в останню дорогу померлого Захисника Юрія Яруту.
Чоловік проживав у селі Бережниця Дубровицької громади. У березні 2022 року він приєднався до лав ЗСУ. Проходив службу на посаді водія – електрика радіостанції автомобільного польового вузла зв`язку.
На жаль, 15 квітня, воїн помер в лікарні Києва.
У військовослужбовця залишилась мати, дружина, дві доньки та онуки.
🕯️ Володимира Карабана провели в останню земну дорогу в Костопільській громаді. Він назавжди залишиться найкращим батьком та люблячим чоловіком.
Володимир народився 31 березня 1977 року у місті Рівне. Навчався у Рівненському ліцеї №25. Згодом одружився та переїхав жити у місто Костопіль. У цивільному житті працював на будівництві.
13 лютого 2023 року Володимир поповнив лави ЗСУ, став військовослужбовцем 421-го окремого стрілецького батальйону, був навідником кулеметного відділення.
Загинув воїн 14 квітня 2024 року на Донеччині.
Вдома його чекали дружина, троє дітей, рідні та друзі.
🕯️Рівняни віддали останню шану мужньому Захиснику Ігорю Рожанському, який з перших днів війни взяв до рук зброю, аби боронити країну.
Ігор народився 4 квітня 1971 року в місті Рівне. Закінчив Рівненську філію “Європейського університету” за спеціальністю “Менеджмент і фінанси”. Працював у Рівненському слідчому ізоляторі Управління пенітенціарної служби України в Рівненській області.
На жаль, 53-річний солдат Ігор Рожанський загинув 12 квітня 2024 року внаслідок мінометного обстрілу зі сторони противника на Харківському напрямку.
🇺🇦Вічна пам’ять та шана Героям!
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа