На Рівненщині попрощались із трьома Героями

🕯У Вараші попрощались із захисником Тарасом Бойком.
Чоловік народився у Вараші, навчався у ліцеї №2. Після школи вступив до Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. До повномасштабного вторгнення працював на ТОВ “АЗБІ” у місті Києві. У травні минулого року Тарас був призваний до лав ЗСУ. Герой загинув 30 березня, виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області. Без батька залишилися син та донька.
🕯Полицька територіальна громада провела в останню дорогу захисника Анатолія Годунка.
Чоловік народився у селі Полиці. Після початку повномаштабного вторгнення рф в Україну чоловік пішов захищати кордони України. Герой загинув 27 березня під час бойового завдання на Донеччині. У чоловіка залишились мати, рідні та друзі.
🕯До Небесного Легіону мужніх воїнів доєднався Захисник Мирослав Присяжнюк.
Чоловік народився у селі Городище. Закінчив Рівненський ліцей №25, а потім здобув фах муляра-монтажника висотника у ВПУ №1. Працював Мирослав у ТОВ “ЮТ-Агро” охоронцем. У липні 2023 року Мирослава мобілізували, спочатку проходив службу на Харківському напрямку, пізніше був переведений на Донеччину. 31 березня 40-річний солдат загинув під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку.
Щирі співчуття рідним і близьким!
Світлий спомин про полеглих Захисників залишиться назавжди у пам’яті!
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа