На Рівненщині попрощались із сімома Героями

На Рівненщині попрощались із сімома захисниками: Василем Аврамчуком, Андрієм Панасюком, Олександром Скубою, Володимиром Ільчишиним, Юрієм Оленічем, Миколою Набухотним та Олександром Грицевичем.
🕯️Василь Аврамчук народився 5 вересня 1979 року у селі Великий Олексин Рівненського району. Здобув фах токаря-фрезерувальника. Також отримав базову вищу освіту у Рівненському інституті Університету “Україна”. Захисник працював на ТОВ «КРОНОСПАН РІВНЕ» оператором ЧПК. З січня 2023 року був мобілізований до лав ЗСУ. 3 червня 2024 року воїн загинув під час виконання бойового завдання на Харківщині.
🕯️Андрій Панасюк, 1993 року народження, уродженець села Дерев’янче Острозької громади Рівненського району. Загинув Герой 31 травня 2024 року під час виконання бойового завдання у Донецькій області.
🕯️Олександр Скуба народився 28 травня 1981 року у с.Тараканів на Дубенщині. Закінчив місцеву школу, згодом здобув спеціальність «столяр, муляр, будівельник» у Здолбунівському ПТУ №2 та працював у вагонному депо м.Здолбунів. У вересні 2023 року Герой вступив до лав ЗСУ, був медиком роти. 30 травня 2024 року молодший сержант загинув на Донеччині.
🕯️Володимир Ільчишин, 1974 року народження, житель міста Дубна. Старший солдат Збройних Сил України служив розвідником-радіотелефоністом розвідувальної групи спеціального призначення. Володимир був учасником АТО та мав військовий досвід.
На жаль, життя Героя обірвалося 7 травня 2024 року у медичному закладі міста Харків.
🕯️Юрій Оленіч проживав у селі Карпилівка Клесівської громади. У квітні 2023 року воїн був мобілізований до лав ЗСУ. Служив на посаді стрільця-снайпера. На жаль, 28 травня, внаслідок артилерійського обстрілу на Донеччині Герой загинув.
🕯️Микола Набухотний мешкав у селі Карпилівка Клесівської громади. До Збройних Сил України був призваний у лютому 2023 року. Служив на посаді навідника. На жаль, 2 червня воїн загинув на Харківщині.
🕯️Олександр Грицевич, 1969 року народження, житель селища Зарічне. Служив на посаді начальника інженерно-позиційної групи інженерно-саперного взводу у званні молодшого сержанта. Помер захисник 19 травня 2024 року в Донецькій області.
Співчуття рідним та близьким.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа