На Рівненщині готуватимуть молодіжних пластових провідників

8-9 жовтня на пластовій оселі у с. Волошки (першої пластової оселі в Україні) що діє у системі освіти. Відбудеться Вишкіл Провідників.

Партнерами освітнього заходу є Help and Travel, підрозділ Американських рад в Україні, що діє при посольстві США. Учасниками заходу будуть пластуни зі шкіл Рівненського району, м. Вараш, Острог, Рівне, Здолбунів, Корець. Мета заходу:підготувати пластових провідників (лідерів) для формальних та неформальних середовищ учнівської молоді, ознайомити з принципами волонтерської роботи у США та Україні, презентувати світові освітні проекти за якими можуть вчитися наші випускники.

Також у програмі вивчення історії України та історії пластового руху, як невідємної частини мотиваційної складової провідника суспільства.

Вишкіл провідників, буде першим заходом на пластовій оселі “Волошки”, котра була створена на базі реорганізованої школи с. Волошки Рівненського району і є частиною програми розвитку пластового руху, прийнятою до впровадження Рівненською районною радою.

Комендант заходу: Шадий Юрій

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа