На радіо “Вєсті” російській політолог пояснив, що росіяни вбивають українців через братні почуття

Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття “братніх народів” у передачі “Точка зрения” з Юлією Литвиненко на радіо “Вєсті” (26 хвилина ефіру):
“Ведуча, говорячи про росіян: …Ну что, никакого братского народа уже нет. Это уже совершенно понятно.

Хісамов: Так братья больше всего друг друга убивают! Когда мы говорим “братья”, надо хвататься за пистолет. Всегда братские народы убивали друг друга больше всего. И братья тоже убивают. Слово “брат” – это не означает любовь. Как правило, это означает конкуренцию и очень много чего плохого. Вот в этом смысле – братский”.

Он воно що! Це впродовж відомого російського бачення гармонії подружніх стосунків – “бьет, значит любит”. Виявляється, бажання росіян вбивати українців не заперечує, а тільки підтверджує їхнї щирі, на переконання журналіста, братні почуття до нас.

На картинці онлайн-трансляції ефіру Хісамов виглядав без ознак алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Казав на повному серйозі, з чіткою дикцією, без натяку на іронію та з твердим переконанням у власній правоті.

Під час минулого побачення з Литвиненко Іскандер порівняв патріотичне гасло “Україна – понад усе!” з нацистським гімном і порадив 5 каналу, який проводить однойменний телемарафон, приписати: “арбайт махт фрай”.

Не розумію, чим цей персонаж ліпший або ж гірший російського пропагандона максима шевченка, за антиукраїнські висловлювання якого на “Шустер-live” Нацрада з питань телебачення і радіомовлення України винесла телеканалу “112 Україна” попередження.

Олексій Мазур,

Дніпропетровськ.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа