На Одещині викрили «перевертня», який зливав контрабандистам інформацію про наявність прикордонних нарядів

F14OlCOXwAA4jf4

Оперативники внутрішньої безпеки Держприкордонслужби викрили інспектора, який продавав службову інформацію.

«Перевертень» за грошову винагороду погодився інформувати організаторів незаконного переміщення товарів про «вікно», коли на визначеній ділянці українсько-молдовського кордону не буде патрулів. Ласого до незаконної наживи інспектора затримали під час отримання за свої послуги $700.

F14OlDNWAAA-zXK

Затриманому оголошено про підозру за одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України) та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

F14OlDOXsAEA9vM

Розслідування кримінального провадження здійснюють слідчі ДБР за оперативного супроводження співробітників Внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, Управління СБ України в Одеській області та процесуального керівництва прокурорів Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.

Санкція інкримінованої затриманому статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Джерело: ДПСУ

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа