На Новоазовському напрямку з’являються нові російські частини

За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», в районі н.п. Маріуполь зберігається напружена ситуація.

В даному районі відзначається активність ДРГ противника. Також російсько-терористичні війська проводять перегрупування і проводять навчання. Вчора, 13 жовтня, підрозділи російської армії і групи терористів, дислоковані в районі н.п. Новоазовськ, були підняті по тривозі (легенда – наступ українських військ).

В район н.п. Новоазовськ прибувають колони з боєприпасами та спорядженням з Росії. Вчора, 13 жовтня, зафіксовано перетин кордону з боку н.п. Федорівка (Ростовська область РФ) колони вантажних автомобілів чисельністю до 10 од. Колона рушила у бік н.п. Новоазовськ.

В район н.п. Саханка (Новоазовський район Донецької області) прибув підрозділ спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ чисельністю в кілька десятків людей. Одночасно з цього району були виведені групи місцевих бойовиків. Прибулі військовослужбовці не приховують своєї приналежності до Збройних сил РФ.

З прикордонних районів Ростовської області РФ виводиться в місця постійної дислокації частину російських військ. Відзначено висунення з району н.п. Долотінка Міллеровського району Ростовської області РФ особового складу з підрозділів 138-ї окремої мотострілкової бригади в місця постійної дислокації (сел. Кам’янка Виборзького району Ленінградської області).

Однак, за нашими даними, виводяться в основному військовослужбовці строкової служби. Військовослужбовці-контрактники залишаються в прикордонних районах.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа