На Миколаївщині – репетиція виборів 2015 (оновлено)

За повідомленням Marat Sayfulin

 

За вказівкою губернатора Круглова у м.Первомайську була вчинена груба провокація ! На будівлю ОВК№132 вчинено напад , зникли виборчі бюлетені та протоколи з сейфу ОВК, що засвідчують перемогу опозиційного кандидата Аркадія Корнацького. Проти членів ОВК, та журналістів що є свідками примінено фізичну силу та слізогінний газ! У відповідь на злодіяння Круглова мешканці міста перекрили трассу Миколаїв – Київ , з автомобілів будуються барикади! Серед повстанців багато постраждалих, сутички народу з бандитами Режиму тривають, з навколишніх міст до Первомайську підтягуються повстанці!

За повідомленням comments.ua

У Первомайську коїться щось неймовірне! У знак протесту проти фальсифікацій виборів народ заблокував трасу Миколаїв – Київ, тривають сутички із «Беркутом»!

За повідомленням МВС України

У м. Первомайську, де розташований виборчий округ № 132, станом на 11.00 годин 01 листопада протокол встановлення результатів був скріплений мокрою печаткою та знаходився на виборчому окрузі до отримання результатів розгляду прокуратурою скарги представників одного з кандидатів у нардепи.

Того ж дня Адміністративний суд м. Миколаєва виніс постанову про вилучення з виборчого округу № 132 протоколів з мокрими печатками.

2 листопада 2012 року о 01.00 годині до приміщення окружної виборчої комісії прибули судові виконавці. На цей час в приміщенні ОВК перебував один з кандидатів у народні депутати та декілька його прихильників. Вказані громадяни своїми діями перешкоджали судовим виконавцям у доступі до сейфу, в якому зберігалися протоколи.

У зв’язку з цим судовими виконавцями було винесено постанову про залучення працівників міліції для охорони громадського правопорядку при здійсненні виконавчих дій. Завдяки вжитим працівниками міліції заходам було забезпечено роботу судових виконавців, які в присутності понятих вилучили 177 протоколів з мокрими печатками.

При спробі судових виконавців залишити приміщення ОВК їх рух було ззовні заблоковано прихильниками одного з кандидатів у народні депутати України. Правоохоронцями вихід було розблоковано.

У подальшому судові виконавці на службовому автомобілі у супроводі працівників міліції намагалися розпочати рух у напрямку м. Миколаїв, однак дорогу їм було перегороджено двома вантажними автомобілями. На даний час керівництвом Миколаївської області та району ведуться перемовини з громадянами щодо припинення протиправних дій.

Розгляд справи в Адміністративному суді м. Миколаєва було заплановано на 11-у годину 02 листопада 2012 року. Охорону громадського порядку забезпечують 70 працівників міліції.

У той же час біля кількох ОВК прихильники різних політичних сил встановили агітаційні намети. Працівники органів внутрішніх справ продовжують охороняти правопорядок, не допускаючи зіткнень між суб’єктами виборчого процесу.

 

УЗГ МВС України

На завершення – епілог (чи таки справді епілог?)

Від:   [email protected]
Дата:   П’ятниця, 02 Листопад 2012, 15:18

2 листопада 2012 о 14:57 Аркадій Корнацький переміг – це щойно зафіксували преса і громадськість Миколаєва

Щойно у Миколаєві, на вул. Карла Лібкнехта 9, завершився відкритий публічний підрахунок голосів у 132 окрузі згідно протоколів з усіх 186 виборчих дільниць. У присутності журналістів і громадськості (КВУ, Чесно, Опора та ін.) зафіксовано переконливу перемогу Аркадія Корнацького (Батьківщина) – він отримав 29670 голосів, проти 25481 за кандидата від ПР Віталія Травянка. Я зачитував дані з кожного протоколу…

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа