На «мовному форумі» розтягли банер з «простреленим Януковичем»

Під час третього етапу Всеукраїнського Форуму із захисту мови та державності, приуроченого до Міжнародного дня рідної мови, його учасники розтягли банер із зображенням Януковича із червоною цяткою на лобі.

Один з ініціаторів дійства, заступник голови ГО «Українська справа» Олексій Кляшторний закликав всіх учасників форуму о 17-й годині, по його закінченні, підійти з «простреленим Януковичем» до Адміністрації Президента, причепити банер до огорожі і гуртом сфотографуватися.

Таким чином, на думку громадського діяча, патріотичні сили мають засвідчити по-перше, свою солідарність із ув’язненими за графіті «президента з червоною цяткою» двох сумчан, а, по-друге, продемонструвати, що вони не бояться дій режиму та репресій з боку офіційної влади.

«Маємо засвідчити не лише свою єдність щодо мовного питання, а й рішучість до дії, якщо це стосується оборони наших прав і оборони нашого суверенітету», – наголосив О.Кляшторний.

Нагадаємо, сьогодні в Спілці письменників України відбувається третій Всеукраїнський Форум національно-патріотичних сил “Захистимо українську мову – збережемо державу!”, участь в якому беруть близько 200 представників інтелігенції, політичних партій та громадських організацій.

Українська інформаційна Служба

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа